Pastís de Formatge blanc

Ingredients

Per un motllo rodó de 20 cm. de diametre

Base

 • 200 gr. de galetes
 • 100 gr. de mantega
 • 1 cullerada de sucre

Farcit

 • 300 gr. de formatge d’Untar
 • 100 gr. de sucre
 • 700 ml. de nata
 • 2 cullerades de vainilla
 • 2 sobres de cuall

Cobertura

 • La melmelada que més t’agradi, molt bo amb la de mores, gerds o aranyons

Passos

 1. Triturar les galetes, afegir la mantega fosa i la cullerada de sucre. Barrejar i posar al fons del motllo ben compactat. Un got pot ajudar per compactar-ho bé. Posar el motlle a la nevera mentres es fa el farciment.

 2. Disoldre els dos sobres de cuall amb 100 ml. de nata. Posar la resta de la nata amb el formatge d’untar al foc en un cassó i barrejar fins que es dissolgui. Afegir el pot de nata i cuall al cassó. Afegir la vainilla i barrejar. Retirar del foc abans de que arribi a bullir. Afegir sucre i barrejar. Abocar al motllo i posar-ho a la nevera 2h.

 3. Desmotllar i decorar amb melmelada o com vulgueu.